Welkom bij Bofloor: dé specialist in hoogwaardige vloeroplossingen voor supermarkten, winkels, showrooms en interieurbouw.

Onze innovatieve vloeren combineren functionaliteit, stijl en duurzaamheid om de perfecte basis te leggen voor uw commerciële ruimte.

   1 / 10  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Ontdek de voordelen van Bofloor Vloeren:

1. Robuuste duurzaamheid: Onze vloeren zijn ontworpen om de zwaarste belastingen te weerstaan die gepaard gaan met drukbezochte supermarkten en winkels. Ze behouden hun kwaliteit, zelfs bij intensief gebruik.

2. Stijlvol design:Bofloor biedt een breed scala aan stijlvolle designs en kleuropties die passen bij de esthetiek van uw winkel, showroom of interieurproject. Van klassiek tot modern, wij hebben de perfecte vloer voor elke smaak.

3. Gemakkelijk onderhoud: Onze vloeren zijn vervaardigd met het oog op praktisch onderhoud. Morsen, vlekken of slijtage? Geen zorgen! Bofloor vloeren zijn eenvoudig te reinigen, zodat uw ruimte altijd representatief blijft.

4. Veiligheid voorop: Met slipbestendige oppervlakken dragen Bofloor vloeren bij aan de veiligheid van uw klanten en medewerkers. Een essentieel kenmerk voor commerciële ruimtes met veel verkeer.

5. Maatwerkopties: Wij begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden wij maatwerkopties om aan specifieke eisen te voldoen. Of het nu gaat om specifieke kleuren, patronen of afmetingen, Bofloor past zich aan uw behoeften aan.

Waarom Bofloor?

Met jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige vloeroplossingen, is Bofloor uw betrouwbare partner voor commerciële vloeren. Onze focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid maakt ons de eerste keuze voor supermarkten, winkels, showrooms en interieurbouwprojecten.

Investeer in de duurzaamheid en stijl van Bofloor vloeren en til uw commerciële ruimte naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ontdek de mogelijkheden die Bofloor te bieden heeft. Uw vloer, onze zorg.


Vragen? Altijd deskundig advies

Met meer dan 30 jaar ervaring  kunnen wij u altijd van deskundig advies voorzien.

Wij zijn dagelijks tussen 8.00 en 17.00 telefonisch op (+31) 045-5322277 voor u bereikbaar

Vragen? Altijd deskundig advies

local_shipping Gratis verzenden

Al onze producten worden gratis geleverd in de Benelux met uitzondering van de Waddeneilanden.

euro_symbol Scherpe prijzen

Door onze grote inkoop kunnen wij u de beste prijzen bieden. Grote hoeveelheden? Vraag een offerte aan!

enhanced_encryption Veilig en betrouwbaar

Onze webwinkel maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding

workspace_premium Tevredenheidsgarantie

Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u de producten altijd binnen 14 dagen retourneren

Openingstijden

Onze showroom, kantoor en magazijn aan de Havikweg 17 in Landgraaf zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 8.00 - 17.00 uur

NR 1 in PVC