Afdekvloeren

Optimale bescherming met hoogwaardige afdekvloeren

Zoek je naar een doeltreffende manier om je vloeren te beschermen tijdens bouw- of renovatiewerkzaamheden?
Onze hoogwaardige afdekvloeren bieden de ultieme oplossing voor het behoud van de kwaliteit en esthetiek van je vloeren.
Of het nu gaat om een residentieel, commercieel of industrieel project, onze afdekvloeren zorgen voor een ongeëvenaarde bescherming en gemoedsrust.Waarom kiezen voor onze afdekvloeren?

  1. Duurzame bescherming: Onze afdekvloeren zijn speciaal ontworpen om je bestaande vloeren te beschermen tegen stoten, krassen, morsen en andere schade die tijdens bouwwerkzaamheden kan optreden. Dit helpt aanzienlijk om de levensduur van de vloeren te verlengen.

  2. Veelzijdigheid: Of je nu hardhout, tegels, laminaat, vinyl of een andere vloerbedekking hebt, onze afdekvloeren zijn geschikt voor alle soorten vloeren. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder resten achter te laten.

  3. Eenvoudige installatie: Onze afdekvloeren zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze kunnen snel en eenvoudig worden aangebracht, wat de efficiëntie van het project ten goede komt. Dit bespaart tijd en arbeidskosten.

  4. Milieuvriendelijk: Wij begrijpen het belang van duurzaamheid. Daarom zijn onze afdekvloeren gemaakt van materialen die het milieu respecteren. Na gebruik kunnen ze worden hergebruikt of gerecycled, waardoor jouw ecologische voetafdruk wordt verminderd.

  5. Verantwoorde investeringen: Vloeren zijn een waardevolle investering in elk gebouw. Met onze afdekvloeren bescherm je niet alleen de economische waarde van je vloeren, maar ook de uitstraling en functionaliteit ervan.

Toepassingen van onze afdekvloeren:

  • Bouwprojecten: Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, onze afdekvloeren voorkomen dat je vloeren beschadigd raken door zware apparatuur, gereedschap en materialen.

  • Evenementen: Bij tijdelijke evenementen waar de vloer blootgesteld wordt aan veel verkeer, bieden onze afdekvloeren een uitstekende beschermingslaag zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van de locatie.

  • Woningverkoop en verhuur: Als je een woning wilt verkopen of verhuren, kunnen afdekvloeren ervoor zorgen dat de vloeren er onberispelijk uitzien voor potentiële kopers of huurders.

Kortom, onze afdekvloeren zijn de ideale keuze om de levensduur en de aantrekkelijkheid van je vloeren te behouden, zelfs tijdens de meest veeleisende projecten.
Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze afdekvloeren elk project naar een hoger niveau kunnen tillen.


Vragen? Altijd deskundig advies

Met meer dan 30 jaar ervaring  kunnen wij u altijd van deskundig advies voorzien.

Wij zijn dagelijks tussen 8.00 en 17.00 telefonisch op (+31) 045-5322277 voor u bereikbaar

Vragen? Altijd deskundig advies

local_shipping Gratis verzenden

Al onze producten worden gratis geleverd in de Benelux met uitzondering van de Waddeneilanden.

euro_symbol Scherpe prijzen

Door onze grote inkoop kunnen wij u de beste prijzen bieden. Grote hoeveelheden? Vraag een offerte aan!

enhanced_encryption Veilig en betrouwbaar

Onze webwinkel maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding

workspace_premium Tevredenheidsgarantie

Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u de producten altijd binnen 14 dagen retourneren

Openingstijden

Onze showroom, kantoor en magazijn aan de Havikweg 17 in Landgraaf zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 8.00 - 17.00 uur

NR 1 in PVC