Duurzame Oplossing voor Milieubescherming: Oilpad Milieumatten

Bij het streven naar milieuvriendelijke oplossingen is de rol van Oilpad milieumatten van onschatbare waarde. Deze innovatieve matten bieden een effectieve en verantwoorde manier om schadelijke olie- en chemicaliënvervuiling te bestrijden en te voorkomen. Of het nu gaat om industriële locaties, werkplaatsen of zelfs thuisgebruik, Oilpad milieumatten zijn de ideale keuze voor een groenere toekomst.Voordelen van Oilpad Milieumatten:

 1. Hoge Absorptiecapaciteit: Oilpad milieumatten zijn ontworpen met een hoge absorptiecapaciteit, waardoor ze snel en efficiënt olie, brandstof en chemicaliën kunnen opnemen. Dit vermindert het risico op vervuiling en minimaliseert schadelijke effecten voor het milieu.

 2. Milieuvriendelijk: Gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen, dragen Oilpad milieumatten bij aan een verminderde ecologische voetafdruk. Door te kiezen voor deze milieuvriendelijke oplossing, draagt u bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en het verminderen van afval.

 3. Veelzijdigheid: Of het nu gaat om het absorberen van lekkages, druppels of morsingen, Oilpad milieumatten zijn veelzijdig inzetbaar voor verschillende situaties. Ze kunnen worden gebruikt in industriële omgevingen, garages, werkplaatsen en zelfs thuis, waardoor ze een praktische keuze zijn voor uiteenlopende toepassingen.

 4. Eenvoudig Gebruik: Oilpad milieumatten zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te hanteren. Ze kunnen eenvoudig worden neergelegd op plaatsen waar olie- of chemicaliënvervuiling een risico vormt. Dit minimaliseert de verspreiding van verontreinigende stoffen en vergemakkelijkt het opruimen.

 5. Kostenbesparend: Door snel in te grijpen bij lekkages of morsingen, voorkomen Oilpad milieumatten kostbare schade aan het milieu en dure opruimingskosten. Het vroegtijdig beheersen van vervuiling bespaart niet alleen geld, maar ook waardevolle tijd en middelen.

Kortom, Oilpad milieumatten bieden een duurzame oplossing voor milieubescherming, met hun hoge absorptiecapaciteit, milieuvriendelijke materialen en veelzijdigheid in gebruik. Door voor deze innovatieve matten te kiezen, draagt u bij aan een schonere en gezondere planeet voor de huidige en toekomstige generaties. Neem de verantwoordelijkheid voor het milieu en maak vandaag nog de overstap naar Oilpad milieumatten!"

OILPAD absorberende matten zijn leverbaar in 2 verschillende varianten:

 1. OilPad Indoor (zwart) absorbeert alle vloeistoffen (ook water) en is vooral te adviseren voor alle binnen-toepassingen als alternatief voor de olie opvangbakken of absorptiekorrels.
 2. OilPad Outdoor (oranje) neemt alleen koolwaterstoffen maar geen water op dus optimaal voor buiten-toepassingen, en dan zijn matten altijd handiger dan lekbakken, opvangbakken of absorptiekorrels. 

Nooit meer olie-vet- of brandstofvlekken op parkeerplaatsen, hotelgarages, horecakeukens en vooral niet in onze toch al gehavende natuur: zeker daar waar hydraulisch aangedreven machines zoals baggers, landbouwmachines, bosbouwmachines, kettingzagen of heftrucks buiten in de natuur gebruikt worden.

OILPAD absorberende matten zijn leverbaar als:

1. Rollen; het materiaal kan eenvoudig op de gewenste afmeting afgesneden worden
 •   40 cm x 30 meter.
 •   80 cm x 30 meter.
 • 120 cm x 30 meter.
 • 145 cm x 30 meter. (speciaal voor ondert treinstellen)
 • 160 cm x 30 meter.
2. Als kant-en-klaar matten met een gezoomde randafwerking 
 •  60 cm x   80 cm
 •  80 cm x 250 cm
 • 120cm x 250 cm

WIST U DAT DOOR 1 DRUPPEL OLIE 600 LITER DRINKWATER VERVUILD EN ONBRUIKBAAR WORDEN!

BESTEL DUS NU NOG UW OILPAD ABSORBERENDE MATTEN.


Vragen? Altijd deskundig advies

Met meer dan 30 jaar ervaring  kunnen wij u altijd van deskundig advies voorzien.

Wij zijn dagelijks tussen 8.00 en 17.00 telefonisch op (+31) 045-5322277 voor u bereikbaar

Vragen? Altijd deskundig advies

local_shipping Gratis verzenden

Al onze producten worden gratis geleverd in de Benelux met uitzondering van de Waddeneilanden.

euro_symbol Scherpe prijzen

Door onze grote inkoop kunnen wij u de beste prijzen bieden. Grote hoeveelheden? Vraag een offerte aan!

enhanced_encryption Veilig en betrouwbaar

Onze webwinkel maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding

workspace_premium Tevredenheidsgarantie

Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u de producten altijd binnen 14 dagen retourneren

Openingstijden

Onze showroom, kantoor en magazijn aan de Havikweg 17 in Landgraaf zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 8.00 - 17.00 uur

NR 1 in PVC